Poradnik dobrego wędzenia

Ilustracja do artykułu 200_380_blackKolor.png

Przypominamy, że wędzenie jest sprawą odpowiedzialną, a na producencie leży odpowiedzialność zachowania właściwych parametrów produktu. W publikacji CDR znajdziesz ważne informacje w tym zakresie.

Polecamy Państwa uwadze „Poradnik dobrego wędzenia”, który opracowano na zlecenie Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie. Publikacja powstała z udziałem prof. dr. hab. Zbigniewa Dolatowskiego z Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Jest to doskonałe kompendium wiedzy i zachęcamy wszystkie osoby zainteresowane zagadnieniem do wnikliwego zapoznania się z poradnikiem.

Materiał powstał w ramach środków Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich - Projekt „Wpływ procesu wędzenia na bezpieczeństwo żywności”.

Kliknięcie w okładkę otwiera z serwisu zewnętrznego poradnik w formacie pdf w nowym oknie.

Kliknięcie na okładkę otwiera w nowym oknie poradnik pdf w serwisie zewnętrznym. Okładka poradnika. Na brązowym tle widoczne owale ze zdjęciami fragmentów wędzarni typu rzemieślniczego. U góry widoczne logotypy i informacja o źródle finansowania.

Poradnik dobrego wędzenia, praca zbiorowa, Radom 2014 [link do serwisu zewnętrznego otwiera poradnik pdf] 

Powrót na początek strony